Olen lähtenyt mukaan politiikkaan suuresta halusta vaikuttaa asioihin ja uskosta, että yhdessä me voimme muuttaa asioita paremmaksi. Yksikin ihminen voi saada paljon aikaan, kun on tahtoa ja sisua. Yksi voi saada ryhmävoiman käyntiin. Tarvitaan uskoa parempaan ja optimismia, yhteistyötä ja yrittämistä.

En suunnitellut poliittista uraa aloittaessani sosiaalityöntekijän opintoja, en vielä silloin kun valmistuin valtiotieteiden maisteriksi tai kun aloitin kauppatieteiden maisterin opinnot. Työkokemus sosiaalialalta ja erityisesti kriisityöstä herätti ajatusta vaikuttamisen tärkeydestä. Lopulta äidiksi tulo sytytti vaikuttamisen halun liekkini roihuamaan, ja siksi tein syksyllä päätöksen lähteä tavoittelemaan kansanedustajan paikkaa. Tänään tuntuu, että kaikki elämäni kokemukset ja opetukset ovat johtaneet tähän hetkeen. Se ei kuitenkaan toteudu ilman Sinun luottamustasi.

Oikeudenmukaisuus, kunnioitus ja halu katsoa eteenpäin toimivat tienviittoinani. Kaakkois-Suomi, joka on elinvoimaisempi ja parempi paikka perheille. Maakunnat, jotka puhaltavat yhteen hiileen. Niin meidän on tehtävä, jotta pärjäämme kilpailussa. Olen asunut monella eri paikkakunnalla, ulkomaillakin ja saanut siitä hyvää näkemystä tarkastella asioita laajemmin, kuin vain yhden kaupungin näkökulmasta. Kaupunginvaltuustossa ajetaan kaupungin etua, eduskunnassa edustetaan koko Kaakkois-Suomea, koko Suomen parhaaksi.

Jo kampanjan alkumetreillä päätin, että haluan kiertää kenttää ahkerasti, jotta voin olla aidosti alueemme edustaja. Tavoite on toteutunut. Olemme tiimini kera käyneet niin Pieksämäellä, kuin Pyhtäälläkin. Kampanja-autoon on kertynyt kilometrejä yli 7000 km. Tämä kaikki on ollut sen arvoista, sillä olen saanut kohdata aivan upeita ihmisiä. Olen saanut kuulla rehellistä palautetta. Olen oppinut, kasvanut ja voimaantunut. Olen liikuttunut, nauranut ja saanut vahvistusta sille, että nyt tarvitaan muutosta. On uuden aika. Olen valmis vastuuseen.
Sinun äänesi on mahdollisuus, ethän jätä sitä käyttämättä! Äänestää voi vielä sunnuntaina 14.4.2019.