Tänään on viimeinen päivä vaikuttaa! Yksi ääni voi muuttaa kaiken. Nyt päätetään Suomelle suunta; nämä ovat äärimmäisen tärkeimmät vaalit. Käythän äänestämässä, juo vaalikahvit ja tule illalla jännittämään miten käy vaalivalvojaisiini Wilmanrantaan (Satamatie 23, Lpr).

Äänesi on arvokas ja se ratkaisee saadaanko uusi kansanedustaja. Ilta-Sanomat, UusiSuomi ja mm. Etelä-Saimaa on nostanut minut esiin mahdollisena läpimenijänä; nyt on tiukkaa aivan jokainen ääni ratkaisee! Olen tänäänkin tavoitettavissa puhelimitse 044 358 4941, täällä somessa ja sähköpostitse linda@lindan.fi

Kestävästi hoidettu julkinen talus on välttämättömyys hyvinvointivaltion palveluiden, kuten koulujen, sosiaali- ja terveyspalveluiden turvaamisessa. Nyt tarvitaan vastuuta ja valittämistä, jotta pidämme kaikki mukana. Nato-päätös on ollut tärkeä Suomen turvallisuuden kannalta, mutta nyt kamppailemme sisäisen turvallisuuden haasteiden kanssa. Lasten ja nuorten pahoinvointi, kasvanut huumeiden käyttö ja väkivaltaisuus on pysäytettävä. Meidän on tehtävä arvovalinta, jotta pidämme huolta vanhuksistamme. Lastensuojelulain kokonaisuudistus on vietävä maaliin seuraavalla hallituskaudella. Nyt on kannustettava työn tekemiseen, kouluttautumiseen, ahkeruuteen ja yrittelijäisyyteen. Näin saamme Suomen oikeille raiteille.

Rakennan Suomea joka uskoo oikeudenmukaisuuteen, osaamiseen, lapsin ja nuoriin panostamiseen ja työteon kannattavuuteen. Arjen ymmärrys on tärkeää, ihmisiltä tulee viisaus ja siksi kansanedustajan tulee olla aktiivisesti saavutettavissa ja olla aidosti kiinnostunut ihmisten elämistä; tämä on minulle aivan keskeisen tärkeää. Suomi tarvitsee vakaita ja kestäviä ratkaisuja. Inhimillisyyttä ja faktapohjaista tietoa.

Käytä arvokas äänesi.

Olen 37-vuotias kauppatieteiden maisteri, lastensuojelun sosiaalityöntekijä VTM ehdolla Kaakkois-Suomesta numerolla 74.