Toivon yhteydenottoasi!

Linda Brandt-Ahde linda@lindabrandtahde.fi  

.

”Olen oppinut tuntemaan Lindan luottamusta vaativissa ympäristöissä. Linda on lunastanut luottamukseni. On virkistävää seurata tarmoa tehdä asioita oikeaksi, saada lihaa luiden ympärille arkipäivän haasteisiin. Linda osaa myös kuunnella. Linda tuo tuoretta edunvalvontaa Arkadianmäelle.”
Jussi Härkönen
kaupunginhallituksen jäsen, ohjaaja & yrittäjä
"Olen tuntenut Lindan jo monta vuotta ja olimme työkavereita, kun Linda oli töissä yliopistolla. Olen Lindan tukiryhmässä, sillä haluan eduskuntaan uusia raikkaita edustajia, jotka saavat positiivista muutosta aikaan. Nyt tarvitaan rohkeutta uudistaa! Linda on osaava ja vahva tekijä ja luotan häneen. Suosittelen valitsemaan tämän korkeastikoulutetun naisen eduskuntaan. Äänestä Lindaa 36!"
Sari Pitkänen
Opintosihteeri
”Nyt tarvitaan fiksuja, energisiä, rohkeita nuoria vaikuttajia tuoreella näkemyksellä. Linda on minusta juuri sitä. Sydän ja pää paikallaan.”
Emmi Siitari
yrittäjä
”Olen tehnyt Lindan kampanjaa jo kuukausia, sillä uskon että Linda on pystyy kaikista parhaiten edustamaan meitä, pienten lasten vanhempia. Lapsissa on meidän tulevaisuus. Olen tutustunut Lindaan sisäpyöräilytunneilla ja tunnen hänet hyväntuulisena, päättäväisenä ja yhteistyökykyisenä ihmisenä. Yhteistyökykyä eduskuntaan tarvitaan. Siksi minä äänestän Lindaa.”
Maria Fyhr
Tukkutyöntekijä
”Olen tutustunut Lindaan kuntokeskuksessa. Meitä yhdistää äitiys ja rakkaus liikuntaan. Linda ymmärtää tasa-arvoisen vanhemmuuden merkityksen ja hän kantaa huolta turvallisuudesta. Linda kriisityötä tehneenä ymmärtää, että poliisit tarvitsevat lisäresursseja ja ajaa tätä asiaa eduskunnassa. Äänestän numeroa 36, sillä eduskuntaan tarvitaan uusia luotettavia ja tarmokkaita tekijöitä muuttamaan asioita paremmaksi. Luotan Lindan kykyihin, luota sinäkin. Äänestä!"
Kirsi Mustalahti
Poliisi
”Lapsiperheiden hyvinvointi tulee nostaa kärkiteemaksi seuraavalla hallituskaudella. Linda on erinomainen ehdokas kansanedustajaksi, sillä hän on tuore äiti, jolla on monipuolista ruohonjuuritason työkokemusta sosiaalialalta. Linda on syrjäytymisen ehkäisyn, varhaisen tuen ja tasa-arvoisten koulutusmahdollisuuksien puolestapuhuja ja hän ymmärtää erityisesti varhaisten vuosien merkityksen lapsen elämälle. Lindan valtiotieteiden ja kauppatieteiden maisterin tutkinto antaa loistavat edellytykset asioiden eteenpäin viemiseen eduskunnassa.”
Sanni Grahn-Laasonen
Opetusministeri, Kokoomuksen varapuheenjohtaja
”Linda urheilijaperheen kasvattina ymmärtää liikunnan vaikutukset ihmisen hyvinvointiin. Eduskuntaan tarvitaan lisää edustajia, joille urheilun tukeminen ja liikunnan edistäminen on tärkeä prioriteetti. Liikuntaa tukemalla pystymme ennaltaehkäisemään valtavia liikkumattomuuden kustannuksia.”
Anssi Löfman
Ammattijääkiekkoilija
”Olen tuntenut Lindan jo 16 vuoden ajan ja Lindan sitkeys sekä vahva halu vaikuttaa, ovat aina olleet yksi ihailemistani ominaisuuksista Lindassa. Tämä nainen on ehdottomasti yksi luotettavimmista ja oikeudenmukaisemmista ihmisistä. Sellaisen ihmisen haluan päättämään meidän kaikkien asioista.”
Milla Lahti
Brand & Sales Manager
”Työelämän tasa-arvo tarvitsee puolustajia. Vanhemmuus on nähtävä työelämän voimavarana, ja hyvinvointivaltio tarvitsee jokaisen panosta. Itsekin pienen lapsen äitinä Linda tuntee perheen ja työn yhdistämisen haasteet ja mahdollisuudet. Lindan kaltaisia uraäitejä tarvitaan politiikassa.”
Sari Kontra
KM, Erityisluokanopettaja
”Lindalla on näkemystä tulevaisuudesta lasten, yrittäjyyden ja tasa-arvoisen koulutuksen haasteista. Hän on kaupunginvaltuutettu sekä monipuolisen koulutuksen ja työkokemuksen omaava valtiotieteiden ja kauppatieteiden maisteri. Hänellä on työkokemusta sosiaali- ja kaupalliselta alalta. Lisäksi Lindalla on myös sydämen sivistystä!”
Päivi Löfman
terveystieteiden ja filosofian tohtori, erikoissairaanhoitaja
”Olen tuntenut Lindan noin neljän vuoden ajan. Tunnen hänet päämäärätietoisena ja vahvana naisena, joka saa näkemyksensä esiin. Linda on taitava verkostoitumaan ja hänellä on monipuolista osaamista yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen”
Janne Sankelo
Sidosryhmäjohtaja
”Nuorena naisena koen perheiden hyvinvoinnin ja työelämän tasa-arvon ajankohtaiseksi asiaksi. Olen vakuuttunut, että Linda on oikea henkilö viemään näitä asioita eteenpäin eduskunnassa.”
Tuuli Korpijaakko
KTM
”Linda on monipuolinen osaaja Kaakkois-Suomen vaalipiirissä. Hänen ymmärryksensä perhe-elämästä, hyvinvoinnista ja taloudesta ovat tulevaisuuden päätöksenteon keskiössä.”
Sari Multala
kansanedustaja, KTM
”Linda on positiivinen ja aktiivinen ihminen. Hän perustaa näkemyksensä tosiasioihin eikä hän pelkää ottaa asioista selvää tai kysyä apua. Uskon hänen olevan erinomainen kansanedustaja.”
Santtu Vekkeli
yrittäjä
"Lindalla on hyvä asenne ja erinomaiset verkostoitumiskyvyt. Kaksi maisteritutkintoa kertovat syvästä yhteiskunnallisesta ymmärryksestä. Lindasta saatte uuden, tarmokkaan ja raikkaan edustajan eduskuntaan!"
Ben Zyskowicz
Kansanedustaja
”Linda is a strong lady who has wider view of the society, she knows how to control the situation and focus on the goal, what you find from a true leader.”
Mustafa Akbar Choudhury
CFO, Glostars Oy
”Lindalla on taito sanoa mielipiteensä kaunistelematta ja hänen kulloinenkin viestinsä ei jää epäselväksi. Hänen arvonsa ovat kokoomuslaiset. Perhekeskeisyys, liikunnallisuus ja ajankohtainen ympäristötietoisuus antavat hyvä pohjan laadukkaalle eduskuntatyölle.”
Tuomas Munnukka
Lappeenrannan kokoomus
”Linda on vahva nainen, joka saa asioita tapahtumaan. Tästä hyvänä esimerkkinä sinnikkyys opinnoissa, nyt taskussa on jo KTM ja VTM. Hän inspiroi muita ystävällisyydellään ja viisailla sanoillaan ja esimerkillään. Linda on jo nuoresta asti ollut pienempien puolella, muun muassa eläinten oikeuksia puolustaen. Aitous, välittäminen ja muiden kuunteleminen.”
Anna-Kaisa Luhtasaari
erityisluokanopettaja
”Linda on aito, rohkea sekä rehellinen ihminen jolla on tahto sekä sydän oikealla paikalla. Hän on huomioonottava sekä ystävällinen sielu.”
Laura Joensuu
Laulaja, Vastaanottohoitaja Carlanderska yksityissairaala
”Linda on Aito ja rehellinen, inhimillinen ihminen, joka omaa selkeät mielipiteet. Linda osaa puhua ihmiseltä ihmiselle.”
Jonna Takki
Joutsenon kokoomus
"Eduskuntaan tarvitaan ihmisiä, jotka ymmärtävät muuttuvaa maailmaa ja tekevät kestäviä päätöksiä. Esimerkiksi työn ja perheen joustavampi yhteensovittaminen sekä vanhemmuuden kustannusten tasaisempi jakaminen ovat ensi kauden keskeisiä työelämäkysymyksiä. Näistä teemoista Lindalla on selkeä näkemys ja paljon annettavaa.”
Saara-Sofia Sirén
kokoomuksen kansanedustaja, ktm, fm
"Linda on minun valintani eduskuntaan. Hän on aikaansaava ja energinen nainen ja hän tukee yrittäjyyttä sekä työllisyyden edistämistä.”
Tommi matikainen
Toimitusjohtaja, ITA Nordic Oy
” Olen Lindan tukiryhmässä, koska hän on vahva ehdokas, joka saa naisten ja nuorten äänen kuuluviin päätöksenteossa. Tasa-arvoinen yrittäjyys ja vanhemmuuden kustannusten tasapuolinen jakaminen äidin ja isän työnantajien kesken on vahvistettava lailla. Linda koulutettuna yrittäjäperheen osakkaana ja äitinä ymmärtää yrittäjää ja lapsiperheen arkea. Yrittäjyys on myös vaihtoehto valmistuville opiskelijoille. Äänestä sinäkin Lindaa!”
Pirjo Karhu
Yrittäjäneuvos
"Olen asettunut Lindan tueksi, sillä minulle on tärkeää, että katsomme tulevaisuuteen. Lindalle on sydämen asiana rakentaa Suomesta maa, joka on vastuullinen, suvaitsevainen ja jossa ympäristöarvot ovat kunniassaan. Maa, jossa lapsillamme ja lastenlapsillamme on tasa-arvoiset ja turvalliset elämisen mahdollisuudet. Tunnen hänet päättäväisenä ja asioihin kaikella tarmolla paneutuvana naisena, jolla on
#rohkeusuudistaa!"
Helena Puolakka
Kaupunginhallituksen jäsen (lpr.)
previous arrow
next arrow
Slider